за нас

Прво, квалитет Прво, единство и соработка, мутуелна корист и добивање на Донггуан Лани Електронички технологија Ко. Линд. Претставува сино-корејска заедничка претпријатија со независно истражување и развој, производство и продажба. Главните производи се прецизно истражување на тестирање, прецизно тестирање и пластична и алумниумен CNC работничка машина за прецизни. Производите се раширно користат во секакви видови тестирање на електронски и периферни производи. Како компоненти на полукондуктор, ЦПЕ чипс, PCB колачиња, ЛЦД екрани, камери, Автомобилите и така натаму. Со корејското квалитетно водечко извонредно производство, Таји изгради одличен тим, вклучувајќи и членови на дома и во странство. Техничкиот тим има повеќе од 20 години искуство на дизајн и производство, кое може да го сфати целиот процес на процесот на дизајн на механизамот, развој на софтвер, Електронски контролен систем, процесот на обликување, собирање и дебување, и обезбедуваат целосен збир на тестови решенија за секакви видови тестирање.

Гледај Повеќе

Вести

Користувањата на употребата на двојно тестови во тестот


Интерфејс преку тест: Важна информација за електрична и електронска и електронска индустрија за производство на производствот

Воведување: Интерфејс преку истрагата претставува критичен аспект на електричната и електроника. Оваа написа има за цел да обезбеди суштински информации за интерфејс преку истрагата, вклучително и неговата важност, апликации, и релевантност на производството на електронска опрема за производство и акцесори. 1. Разбирање на интерфејс преку тестови: интерфејс


Истражување на различни типови на тестови за електрични интерфејси

Содржина: 1. Воведна 2. типови на тест проби 2.1 пропролетен пробив 2.2 Пого Пинс 2.3 Круната провера 2.4 Коа Сексуални провери 3. Избирањето на вистинскиот тест 3.1 Апликации 3.2 електрични карактеристики 3.3 Механички карактеристики 4. Тест. Истражувачки FAQ 4.1 Која е целта на истрагата? 4.2 Како работат со пролет? 4.3


Основните интерфејси преку тестирање во индустријата за производство на електрична и електроника.

Воведување: Во кралството на производството на електрична и електроника, концептот на интерфејс преку истрагата е огромна важност. Оваа технологија служи како витална врска помеѓу електронските уреди и процесот на производство, осигурувајќи ефикасност, веродостојност, и целокупната изведба. Оваа статија се скока во основните меѓусеби преку истражување на тестовите, фрлајќи светлина за нејзиното значење


Користувањата на користењето на тестови за електрична тест: Зголемување на точноста и ефикасност во полетото

Содржина: Воведување: Важноста на електрична тестирање 2. 3. Користувањата на истражувањето на проверите 3.1 се зголемени точноста 3.2 и заштедите 3.3. Лесна и безбедна управување на 3.5 компатибилност со различни електрични опрема. 4.2 Пролетна проби 4.3 Паси


Избирањето на вистинскиот двоен тест за твојата електроника.


Воведување: двојни истраги одиграат клучна улога во индустријата за производство на електрична и електроника, особено во полето на машини и акцесори. Оваа статија има за цел да обезбеди сеопфатно разбирање на тестовите и нивните апликации, и нивното значење во оваа индустрија. Кои се двојно истражувања? Двојно истражување на тестот


Гледај Повеќе